Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 06-03-2002

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 6-03-2002
Persberichten woensdagochtend 6 maart 2002

Ernest Zinsmeyer 06 22662875

Aanrijding met alcohol

COEVORDEN Dinsdagnacht even na middernacht reed een 29-jarige man uit Coevorden met zijn auto over de Drostenstraat, waar hij over een vluchtheuvel rechtdoor ging. De auto raakte aan de onderkant zwaar beschadigd door een paaltje op de heuvel. Daardoor kwam olie op het wegdek. De bestuurder bleek te hebben gedronken. Bij de ademtest blies hij 910. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Alcomobilist

VALTHERMOND Dinsdagavond tegen 20.45 uur reed een 50-jarige man uit deze plaats met zijn auto over het Zuiderdiep, terwijl hij had gedronken. Bij controle blies hij 640. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Alcomobilist

RODEN Dinsdagnacht omstreeks 1.15 uur reed een 35-jarige man uit Miami (VS) met zijn auto over het Oosteinde, terwijl hij had gedronken. Bij de ademtest blies hij 260, wat hem een boete opleverde van 190 Euro.

Auto-inbraak

HOOGEVEEN Dinsdag overdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond op het Stationsplein. De 21-jarige eigenares uit Hoogeveen mist haar radio-cspeler. Om binnen te komen werd een portierslot verbroken.

Winkeldiefstal

EMMEN Dinsdagmiddag is een 50-jarige vrouw uit Emmer-Compascuum betrapt bij de diefstal van enkele pakken vla. Dat gebeurde in een supermarkt aan de Baander. De vrouw kreeg een boete van 115 Euro.

Winkeldiefstal

HOOGEVEEN Dinsdagmiddag zijn twee vrouwen uit Hoogeveen (32) en Delfzijl (27) betrapt bij diefstal van een hele tas vol spullen in een winkel aan de Schutstraat. Ze hadden een ding afgerekend, en de tas vol niet. Tegen beide wordt proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie