Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Quantum DLTtape en Super DLTtape meest gebruikt voor backup en archi..

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


Quantum DLTtape en Super DLTtape meest gebruikt voor backup en archivering IT-deskundigen kiezen voor bewezen technologie en uitwisselbaarheid

Bracknell (Verenigd Koninkrijk), 6 maart 2002 -- DLTtape en Super DLTtape, producten in het middensegment van de tapemarkt, worden het meest gebruikt voor gegevensbackup en archivering, zo blijkt uit een wereldwijd onderzoek door MillwardBrown IntelliQuest.

Millward Brown IntelliQuest heeft het onderzoek gehouden onder meer dan 750 IT-managers. Uit de resultaten blijkt dat 81 procent van de gebruikers de voorkeur geeft aan tapetechnologie die zich bewezen heeft en dat 63procent DLTtape- en Super DLTtape-technologie ziet als de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie