Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationale onderscheiding hoogleraar Warner Kalk

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Rijksuniversiteit Groningen

Internationale onderscheiding voor tandheelkundig hoogleraar Warner Kalk

Op 6 maart 2002 ontvangt prof.dr. Warner Kalk in de Amerikaanse stad San Diego de Research in Prosthodontics & Implants Award, een onderzoeksprijs van de Internationale Associatie voor Tandheelkundig Onderzoek (IADR). Kalk is hoogleraar Tandheelkunde, vakgebied Orale Functieleer, aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Kalk krijgt de onderscheiding vanwege zijn belangrijke bijdrage aan het tandheelkundig onderzoek, in het bijzonder op het terrein van uitneembare prothesen en tandheelkundige implantaten. Hij is de eerste Nederlander die deze prestigieuze onderscheiding op dit vakgebied ontvangt. "Ik hoop dat mede hierdoor ook het tandheelkundig onderzoek in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie