Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Korthuis opent E-centr@ Humanitas

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rotterdam

Wethouder Korthuis opent E-centr@ Humanitas

Wethouder Sandra Korthuis (maatschappelijke dienstverlening en volksgezondheid) opent woensdag 6 maart om 14.00 uur bij Humanitas-Bergweg aan het Bergwegplantsoen 10 een E-centr@. Bewoners en bezoekers van dit digitale trapveldje kunnen er op eenvoudige wijze gebruik maken van internet. Vrijwilligers zullen er computercursussen geven. Het e-programma van de gemeente Rotterdam is erop gericht om ICT binnen Rotterdam een nog prominentere plaats te geven. De E-centr@ vormen een concrete uitwerking hiervan: de gemeente biedt bij de realisatie van de centra financiële en praktische ondersteuning. Tijdens de opening wordt uitleg gegeven over de E-welfare-website. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie