Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkiezingsavond in gemeentehuis Lisse

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Bron: Gemeente Lisse
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Lisse

Verkiezingsavond in gemeentehuis (01-03-02)

Belangstellenden kunnen de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart live volgen in de raadzaal van het gemeentehuis.

Burgemeester Van Zon-Langelaar geeft om 21.00 uur het startsein voor de avond. In etappes worden de uitslagen van alle 11 stembureau´s op een groot scherm geprojecteerd. Ook worden de uitslagen vergeleken met de verkiezingen van vier jaar geleden. Verder worden lijsttrekkers en kandidaten geïnterviewd. Er staan twee televisietoestellen opgesteld zodat belangstellenden ook de landelijke (NOS) en de lokale (Holland Centraal) verkiezingsprogramma´s kunnen bekijken. Naar verwachting kan de einduitslag omstreeks 22.30 uur bekend worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie