Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare bekendmakingen Gemeente Oud-Beijerland

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Bron: Gemeente Oud-Beijerland
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Oud-Beijerland

Havenkwartier

Tijdens de raadsvergadering van maandag 18 februari heeft de raad ingestemd met het beeldkwaliteitplan van het Havenkwartier en inmiddels is ook de intentieovereenkomst ondertekend.

Daarnaast is vastgesteld dat pas met de stedenbouwkundige plannen van het Havenkwartier ingestemd kan worden, wanneer meer duidelijkheid is verkregen over onder andere de sanering, de financieel-economische aspecten, het parkeren en de verkeersafwikkeling van het gebied.

Het gemeentebestuur acht het van groot belang dat de sanering op een duurzame en efficiënte wijze uitgevoerd wordt. Zodra over de genoemde onderdelen meer duidelijkheid is, wordt een informatieavond voor de omwonenden georganiseerd. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie