Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rabobank introduceert Herman Wijffels Innovatieprijs

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

RABOBANK NEDERLAND

Rabobank introduceert Herman Wijffels Innovatieprijs

Nieuwe stimulans voor innovatie door jonge ondernemers: Jonge ondernemers met originele, vernieuwende ideeën kunnen nu meedingen naar de Herman Wijffels Innovatieprijs die de Rabobank in september voor het eerst zal uitreiken. Met deze prijs wil de Rabobank jonge ondernemers stimuleren, die innovatieve producten, diensten of processen ontwikkelen of een verfrissende visie hebben op ondernemerschap. Het gaat daarbij niet alleen om bedrijfseconomische ondernemingskwaliteiten, er worden ook eisen gesteld aan vaardigheden in modern coöperatief denken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alle ondernemers die jonger zijn dan 36 jaar kunnen meedingen naar de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie