Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieuvriendelijke onkruidbestrijding gemeente Waalwijk

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Bron: Gemeente Waalwijk
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Waalwijk

Milieuvriendelijke onkruidverwijdering door Waalwijkse bedrijven en huishoudens

Bedrijven op Zanddonk-Zuid kunnen vanaf medio maart tegen een gunstig tarief meeliften met het borstel- en brandprogramma van de gemeente om hun bedrijfsterrein op een milieuvriendelijke manier onkruidvrij te maken. Ook kunnen zij hiervoor gratis een handbrander lenen. Inwoners van Waalwijk kunnen vanaf april een onkruidkrabber verkrijgen voor de helft van de prijs. Doel van deze acties is het terugdringen van het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen in Waalwijk.

Deze maatregelen maken deel uit van het project Reductie gebruik chemische onkruidbestrijdings- en gewasbeschermingsmiddelen in het grondwaterbeschermingsgebied Waalwijk. Bestrijdingsmiddelen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie