Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Startbijeenkomst SUWI-Bedrijfsverzamelgebouw Peelland

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Helmond
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Helmond


6 maart 2002
Startbijeenkomst SUWI-Bedrijfsverzamelgebouw Peelland

Er staan grote veranderingen op stapel op het terrein van sociale zekerheid en de arbeidsbemiddeling van werkzoekenden. Deze veranderingen vinden plaats onder de noemer Nieuwe Structuur Werk en Inkomen (SUWI). De alom bekende arbeidsbureaus zijn verdwenen en hebben in een aantal gemeenten plaatsgemaakt voor Centra voor Werk en Inkomen. Ook in de gemeente Helmond is zo'n centrum gevestigd. Vanuit het Centrum voor Werk en Inkomen Helmond zullen de vragen van de inwoners, bedrijven en organisaties van de gemeenten Helmond, Asten, Someren, Deurne, Laarbeek, Mierlo en Gemert-Bakel met betrekking tot werk (vacatures, arbeidsmarkt-informatie etc.) en inkomen (sociale zekerheid) worden beantwoord.

Landelijk wordt gestimuleerd dat de gemeenten met de Centra voor Werk en Inkomen en het Uitvoeringsinstituut Werkloosheidsvoorzieningen (UWV) de dienstverlening zoveel mogelijk samen en vanuit één locatie gaan aanbieden in een zogenaamd SUWI-Bedrijfsverzamelgebouw. De gemeente Helmond heeft besloten om het initiatief tot het oprichten van zo'n Bedrijfsverzamelgebouw te nemen. Tijdens de hierboven aangekondigde startbijeenkomst zal een aantal sprekers het initiatief vanuit verschillende invalshoeken toelichten. Het is uitdrukkelijk de bedoeling om geïnteresseerde bedrijven en organisaties, zowel "for profit" als "not for profit", bij deze ontwikkeling te betrekken. Als u belangstelling heeft om hieraan deel te nemen en/of deze bijeenkomst bij te wonen wordt u vriendelijk verzocht dit z.s.m. kenbaar te maken aan:

gemeente Helmond
postbus 232
5700 AE Helmond
t.a.v. Dhr. L. van de Laar
tel.: 0492-587413
fax: 0492-587580
e-mailadres: (l.laar@helmond.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie