Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Algemene plaatselijke verordening Alphen a/d Rijn ter inzage

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Alphen aan den Rijn


Algemene plaatselijke verordening

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend dat de volgende kennisgeving en/of aanvraag voor een vergunning of een ontheffing met betrekking tot de Algemene plaatselijke verordening 2000 is binnengekomen van:

1. Drum- en showband Con Brio, Aardster 6, voor het houden van een rommelmarkt op 13 april 2002 op het schoolplein aan de Paradijslaan 11;

2. Parktheater, Cornelis Geellaan 2, voor het houden van een aantal theatervoorstellingen op het plein aan de Pieter Doelmanstraat en de Castellumstraat op 24 en 25 mei 2002 waarbij een tweetal podia en een viertal marktkramen geplaatst worden en live muziek ten gehore gebracht zal worden;

3. Vereniging van Eigenaren Joke Smitstraat, Joke Smitstraat 1, voor het houden van een straatfeest op 13 juli 2002 tot uiterlijk 24.00 uur waarbij op het plein een tent geplaatst wordt en gebruik gemaakt zal worden van een geluidsinstallatie;
4. Algemene Oranjevereniging, Varossieaupalet 35, voor het organiseren van een aantal activiteiten op 30 april 2002 in het Burgemeester Visserpark en het Europapark.

De aanvragen liggen tot 14 dagen na publicatiedatum ter inzage bij het informatiecentrum in het Stadskantoor, Castellumstraat 6, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdagavond tussen 18.30 uur en 20.00 uur.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht wordt eenieder in de gelegenheid gesteld tot 14 dagen na publicatie eventuele bedenkingen met betrekking tot de bovenstaande verzoeken schriftelijk kenbaar te maken aan burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 06 maart 2002 laatste wijziging

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie