Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Barco LED muren overheersen op Geneva Motor Show 2002

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Euronext Brussels
Zoek soortgelijke berichten

Euronext Brussels

Persberichten - 06/03/2002

Barco LED muren overheersen op de Geneva International Motor Show 2002

Barco LED muren overheersen op de Geneva International Motor Show 2002 Barco zal aanwezig zijn met bijna 300 m2 van zijn geavanceerde indoor en outdoor LED -muren op de 72ste Geneva International Motor Show in Zwitserland Kuurne, 6 maart 2002. Barco bevestigt zijn leidende positie in de wereldmarkt van LED-muren.

Op de 72ste International Motor Show zal Barco aanwezig zijn met 300m2 van zijn LED muren. Niet minder dan 18 standen van s werelds meest vooraanstaande automerken zullen ermee uitgerust zijn, waardoor bijna alle op de show gebruikte LED muren Barco muren zijn.

De 72ste Geneva International Motor Show heeft plaats in Palexpo van 7 tot 17 maart 2002. De show staat bekend als hét evenement voor internationale fabrikanten van automerken voor het introduceren van nieuwe wagens en concepten voor de Europese automobielmarkt. Dit jaar wordt een opkomst verwacht die het record van vorig jaar van 718.000 bezoekers zal overschrijden.

Autofabrikanten van wereldmerken zoals BMW, Mercedes, Saab, Chrysler, Volvo, Renault, Peugeot and Toyota hebben gekozen voor de Barco LED daylight display technologie, befaamd om zijn beeldkwaliteit en betrouwbaarheid. Barco zal worden vertegenwoordigd door enkele van zijn Europese top verhuurpartners zoals onder andere ETF (België), ICT (Duitsland), VPS (Frankrijk), Gahrens & Battermann (Duitsland) en Sono (Spanje). De overgrote meerderheid van de 300 m² is Ilite 6, de hoogst kwalitatieve indoor LED muur die op vandaag beschikbaar is. Barcos ILite display producten zijn beschikbaar in 4 versies met verschillende resoluties van 3 tot 10 mm en met een kijkhoek tot 165º.

Dit resulteert in extreem hoge beeldkwaliteit en maakt de muren uitermate geschikt voor korte kijkafstanden. De ILite en DLite grootscherm oplossingen zijn ideaal voor een brede waaier aan toepassingen zoals beurzen, product introducties, reclame, sport stadia en evenementen. Kristoff Henry, Marketing Group Manager van Barco Events, zei: Autofabrikanten van wereldmerken willen enkel de allerbeste visualisatie technologie om hun merken te vertegenwoordigen. Barcos overweldigende aanwezigheid op de Geneva International Motor Show bevestigt duidelijk dat Barcos LED muren de standaard zijn in de evenementen markt.

Bron: BARCO
Provider: Euronext Brussels

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie