Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Broadvision onthult broadvision integration services

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


BROADVISION EN WEBMETHODS ONTHULLEN BROADVISION INTEGRATION SERVICES

BroadVision en webMethods, de toonaangevende leverancier van integratie software, kondigden deze maand de beschikbaarheid van BroadVision Integration Services aan. BroadVision Integration Services is een nieuw product dat ontwikkeld is om de integratie van BroadVision's enterprise selfservice applicaties met bestaande back-end systemen te versnellen. BroadVision Integration Services is voorzien van een eenvoudig te bedienen visuele programmeringsinterface, gebaseerd op de webMethods technologie - die toegang geeft tot data zonder de noodzaak tot programmeren.

Het nieuwe BroadVision Integration Services product is het resultaat van een uitgebreide OEM partnerschap tussen BroadVision ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie