Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie nieuwe CD De Regiotappers in Oostenrijk

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

PERSBERICHT & UITNODIGING

Aanstaande donderdagavond vertrekt er een luxe touringcar vanuit het Overijsselse naar Mayrhofen in Oostenrijk. Op zich geen bijzondere activiteit in deze tijd van het jaar -omdat het in Oostenrijk momenteel hoogseizoen is- maar de passagiers spreken wellicht meer tot de verbeelding. Het gezelschap bestaat voornamelijk uit vertegenwoordigers van diverse media, geluids- en lichttechnici en artiesten. Doel: een wel heel bijzondere cd-presentatie van het trio: De Regiotappers.

De Regiotappers (Willie Oosterhuis, Edwin van Hoevelaak en Jans) is het presentatietrio van het RTV Oost-muziekprogramma 'De Regiotap Club'. Ze hebben net hun nieuwe cd-singel ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie