Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

K+V Van Alphen introduceert webapplicatie Enquête+

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

K+V Van Alphen introduceert webapplicatie Enquête+

Krachtige standaardapplicatie voor enquêtes via Internet

ROTTERDAM, 20020307 -- K+V Van Alphen automatiseringsdiensten brengt een nieuwe standaard Internet applicatie op de markt: Enquête+. Middels deze standaard toepassing worden enquêtes aangemaakt, gehouden, beheerd en geanalyseerd.

Gebruikersgemak staat voorop, zowel voor de organisator van de enquête als voor respondenten. De applicatie heeft een gebruikersvriendelijke interface die zich volledig bevindt in de webbrowser.

Enquête+ kan ingezet worden bij zowel open (anonieme) als besloten enquêtes op het bedrijfsintranet alsmede op de website. Toepassingsgebieden van Enquête+ zijn onder andere klanttevredenheid onderzoeken, product evaluaties, marktonderzoek ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie