Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbaar concept-rapport over reproductie nikkel

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gezondheidsraad

PERSBERICHT

---

Openbaar concept-rapport over de reproductietoxiciteit van nikkel

De Commissie 'Reproductietoxische stoffen' van de Gezondheidsraad heeft een concept-rapport openbaar gemaakt waarin zij de gevolgen van beroepsmatige blootstelling aan nikkel en nikkelverbindingen voor de voortplanting en de ontwikkeling van het nageslacht evalueert. De bevindingen van de commissie, geformuleerd in de door de Europese Unie gekozen terminologie, dienen als uitgangspunt voor de classificatie als reproductietoxische stof volgens artikel 34.2 van de Wet milieugevaarlijke stoffen en artikel 4.2 van het Arbeidsomstandighedenbesluit.
Het concept-rapport is voor commentaar aangeboden aan de Subcommissie MAC-waarden van de Sociaal-Economische Raad en aan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie