Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RSR nieuwe leverancier hulpmiddelen gehandicapten

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Apeldoorn
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Apeldoorn

RSR Revalidatieservice nieuwe leverancier hulpmiddelen gehandicapten

De gemeente Apeldoorn kiest samen met de gemeenten Voorst, Epe en Brummen voor RSR Revalidatieservice als nieuwe leverancier van hulpmiddelen voor gehandicapten. Dit is de uitkomst van een Europese aanbesteding onder vijf bedrijven. Hiermee volgt RSR de firma Meyra Nederland op. De portefeuillewethouders van de vier betrokken gemeenten en RSR ondertekenen op 7 maart 2002 het contract.

Voor klanten van het Zorgloket van de gemeente Apeldoorn heeft de verandering van leverancier geen gevolgen. Meyra blijft tot 1 maart 2002 het onderhoud verrichten. Vanaf 1 maart 2002 kunnen klanten voor vragen over bijvoorbeeld hun rolstoel bij RSR terecht. Het telefoonnummer van RSR is (055) 539 39 50. Personen die een nieuwe voorziening willen aanvragen, kunnen contact opnemen met het Zorgloket van de gemeente Apeldoorn. Het telefoonnummer van het Zorgloket is (055) 580 20 02.

De overgang is het gevolg van een aanbesteding die een gemeente verplicht is te houden na het aflopen van een contract. Europese richtlijnen verplichten gemeenten het kiezen van een leverancier aan te besteden. Dit betekent dat meerdere leveranciers hun voorzieningen kunnen aanbieden. In oktober 2001 is na een zorgvuldige beoordeling door de gemeenten Apeldoorn, Voorst, Epe en Brummen, RSR uit vijf aanbieders als beste uit de bus gekomen. Bij de afweging is vooral gelet op kwaliteit, service, onderhoud en dienstbaarheid ten opzichte van ouderen en gehandicapten. De gemeenten hebben met RSR onder andere afspraken gemaakt over de bereikbaarheid voor klanten. Het bedrijf staat 24 uur per dag en zeven dagen per week voor de klanten van het Zorgloket van de gemeente Apeldoorn klaar om eventuele problemen binnen zeer korte tijd te verhelpen. Tevens is vastgelegd dat RSR de prijzen de komende drie jaar niet verhoogd.

© 1996-2002 - Gemeente Apeldoorn - Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie