Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp-bestemmingsplan Waterland fase 5 Stadskanaal

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Stadskanaal
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Stadskanaal

06-03-2002

Ontwerp-bestemmingsplan Waterland fase 5

Het ontwerp-bestemmingsplan "Waterland fase 5" ligt met ingang van 7 maart 2002 gedurende vier weken ter inzage in het publieksbureau van het gemeentehuis. Naar aanleiding van de reacties op het voorontwerp is het plan enigszins aangepast. Om u zo goed mogelijk te informeren, wordt op 14 maart 2002 een inloop in het gemeentehuis van Stadskanaal georganiseerd. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.30 uur.

Gedurende de termijn van inzage kunt u schriftelijk een zienswijze over het ontwerp indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal.
Als u vragen over het ontwerp heeft, kunt u die het beste tijdens de inloop stellen. Ook kunt u contact opnemen met de heer P.J. Arkema van de dienst Stadskanaal-binnen. Zijn directe telefoonnummer is (0599) 631642.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie