Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verdeling portefeuilles gemeente Leiden

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leiden

Verdeling portefeuille Werk, Sociale Zaken en Wijkbeheer

Naar aanleiding van het ontslag van de heer J.Laurier als wethouder en de mededeling van de fractie van Groen Links geen vertegenwoordiger in het college te leveren heeft het College van Burgemeester en Wethouders besloten de onderdelen binnen de portefeuille Werk, Sociale zaken en Wijkbeheer als volgt te verdelen over de huidige wethouders.

Wethouder Pechtold (Milieu, Sport, Cultuur en Grotestedenbeleid) neemt de onderdelen Werkgelegenheid en Sociale Zaken, alsmede de Stadsbank, over.

Aan de portefeuille van wethouder Van der Sande (Financiën, Automatisering, waterbeheer en Veiligheid) zijn de onderdelen Wijkbeheer en Afval (inclusief lidmaatschap bestuur Gevulei) toegevoegd.

Wethouder Buijing (Onderwijs, Zorg, Welzijn en Emancipatie) neemt uit de portefeuille van Jan Laurier de onderdelen Internationale Solidariteit en Volwasseneneducatie over.

Wethouder Hillebrand is vanaf nu wijkwethouder stadsdeel Noord en in die zin verantwoordelijk voor het Wijkontwikkelingsplan Noord.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie