Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland 07-03-2002

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Flevoland, plaats: District Zuid 7-03-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, B. Timmer, 06-51401952

Rijbewijs kwijt na snelheidsovertreding
ZEEWOLDE - Bij een controle met de videoauto is op de Roerdompweg woensdagmiddag een 42-jarige automobilist aangehouden. Hij reed richting Gooiseweg met 137 km per uur in plaats van de toegestane 80 km per uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces verbaal wordt opgemaakt.
Hetzelfde lot trof een 37-jarige automobilist uit Elburg. Hij reed over de Vogelweg met een snelheid van 150 km per uur terwijl de maximum snelheid daar 80 km per uur is. Ook hij is zijn rijbewijs kwijt en krijgt een proces verbaal.

Aanrijding met letsel
ALMERE - Een 34-jarige automobiliste uit Almere is woensdagmorgen licht gewond geraakt na een aanrijding met een 30-jarige automobilist uit Almere op de Spoordreef. De vrouw reed over de Spoordreef en zag ter hoogte van de verkeerslichten bij de Koopmanstraat de stilstaande auto van de 30-jarige voor de rode lichten over het hoofd. Ze botste achterop zijn auto en is door GGD-ambulancepersoneel behandeld voor nekpijn. Na behandeling mocht ze weer verder. Beide auto`s zijn afgesleept.

Rijden onder invloed
ALMERE - Bij een controle op de Spoordreef is een 39-jarige automobilist uit Almere aangehouden. Hij blies na zijn aanhouding 500 ug/l (1.15 promille) en kreeg een rijverbod van vijf uren en een boete.

ALMERE - Afgelopen nacht is een 20-jarige automobilist aangehouden op de Pieter de Hooghstraat wegens rijden onder invloed. Surveillanten zagen hem over de Vrijheidsdreef richting Tussenring rijden, waarop hij keerde en vervolgens terugreed. Bij controle blies hij 260 ug/l (0.6 promille). Met 1 uur rijverbod en een boete van 190 euro is hij heengezonden.

ALMERE - Aan de Hoekwierde is afgelopen nacht een 44-jarige automobilist uit Almere aangehouden wegens rijden onder invloed. Tijdens een controle blies de man 255 ug/l (0.6 promille) en kreeg een rijverbod van een uur en een boete.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie