Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda's commissies en raad Achtkarspelen weer online

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Achtkarspelen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Achtkarspelen


Nieuwsberichten

07-03-2002
Agenda's commissies en raad weer online

Commissievergaderingen in maart 2002

In deze rubriek vindt u een overzicht van de vergaderingen van de commissies in de maand maart 2002. Deze vergaderingen zijn openbaar; iedereen mag ze dus bijwonen. De vergaderingen vinden plaats in het gemeentehuis aan de Stationsstraat 18 in Buitenpost (ingang Jeltingahuis). Voor meer informatie over de commissievergaderingen kunt u bellen met de secretaris van de betreffende commissie.

Spreekgelegenheid
Bij de openbare commissievergaderingen kunt u voor het begin van de vergade-ring gebruik maken van het spreekrecht. Dit betekent dat u maximaal vijf minuten iets kunt zeggen over punten die op de agenda staan. Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht moet u dit voor aanvang van de vergadering even melden bij de voorzitter van de commissie.

Commissie Samenlevingszaken
Dinsdag 12 maart 2002, 19.30 uur:

- Instemmen met het rapport "Tweede tussenevaluatie GOA"
- Integratie WVG-indicatiestelling/advisering in het Rio-Zof Meer informatie: de heer R. Groenbroek, tel. 0511-548163.

Commissie Economische Zaken en Openbare Werken
Maandag 11 maart 2002, 16.30 uur:

De mogelijkheid bestaat dat de vergadering waarschijnlijk niet door gaat. Over het al dan niet doorgaan van de vergadering kunt u het beste van tevoren even contact opnemen met de heer W. Vellinga, tel. 0511-548197.

Commissie Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu Maandag 11 maart 2002, 19.30 uur:

- Verkoop grond te Harkema

- Vaststelling bestemmingsplan Harkema - Fûgelkamp
- Vaststelling bestemmingsplan Buitenpost Bedrijventerrein de Swadde Correctieve herziening ex artikel 30 W.R.O.

- Vaststelling bestemmingsplan Surhuisterveen Herinrichting hoek Langelaan/Taeke Schuilengalaan

De vergadering vindt in plaats van woensdag- op maandagavond plaats. De kans bestaat echter, dat de behandeling van de agendapunten schriftelijk plaatsvindt. Meer informatie: de heer K.J. Matthijs, tel. 0511-548182.

Commissie Algemene Zaken en Financiën
Dinsdag 12 maart 2002, 16.30 uur: Deze commissie vindt geen doorgang. Meer informatie: de heer J.A. van der Goot, tel. 0511-548276.

Raadsvergadering
Op dinsdag 12 maart is er een extra raadsvergadering om 20.30 uur. De agendapunten zijn: het afscheid van de oude raad en het onderzoek naar de geloofsbrieven van benoemde raadsleden..
Op donderdag 14 maart vindt de installatievergadering van de nieuwe gemeenteraad plaats. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur. De 'normale' gemeenteraad vergadert donderdag 28 maart 2002, aanvang 19.30 uur. De vergaderingen zijn openbaar.

Inzage stukken
De stukken voor de vergaderingen liggen ter inzage in de leeszaal in het gemeentehuis in Buitenpost en in de bibliotheken in Buitenpost, Harkema en Surhuisterveen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie