Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Multifunctioneel sportcomplex in Utrecht-zuidwest

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Utrecht

' NIEUW WELGELEGEN': MULTIFUNCTIONEEL SPORTCOMPLEX IN UTRECHT-ZUIDWEST

Het college van burgemeester en wethouders heeft de Eindrapportage 'Nieuw Welgelegen, droom en werkelijkheid' vastgesteld. Het college heeft daarmee groen licht gegeven voor het uitwerken van plannen om sporthal/-park Welgelegen om te vormen tot een multifunctioneel sportcomplex in de wijk Zuidwest. Volgens die plannen zal de sporthal omgebouwd worden tot krachtsportcentrum en het sportpark worden heringericht met toevoeging van twee tennisbanen. De twee sportzalen zullen worden gebruikt voor zowel sport- als culturele activiteiten en vervangen tevens sporthal OSG Van der Vlist. Voor exploitatie van Nieuw Welgelegen lijkt een publiek/private samenwerking ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie