Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ZoetermeerPas met honderden tegelijk aangevraagd

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zoetermeer

ZoetermeerPas met honderden tegelijk aangevraagd

De aanvragen voor een ZoetermeerPas komen met honderden tegelijk bij de gemeentelijke afdeling Sociale Zaken binnen. Ook het aantal mensen dat voor het eerst een kortingspas aanvraagt, groeit met sprongen. Het verwerken hiervan vergt uiteraard tijd. Vooral voor aanvragen waarbij het inkomen van de aanvrager moet worden getoetst, geldt dat de beoordeling complexer is dan vorige jaren. Het heeft alles te maken met de invoering van de Euro en de berekening van de heffingskortingen.
Als gevolg hiervan kan het voorkomen dat cliënten op de Voordeelcheques langer moeten wachten dan voorheen. Sociale Zaken doet dan ook het verzoek hierover zo min mogelijk contact op te nemen, om de afhandeling van de aanvragen niet onnodig te belemmeren. Uit de Bewaarkrant die bij de Voordeelcheques wordt ontvangen, blijkt dat het aanbod van de ZoetermeerPas voor 2002 weer groter is geworden. Met de kortingspas kan worden deelgenomen aan tal van activiteiten op cultureel, educatief of sportief terrein. Veelal gratis, soms met aanzienlijke kortingen.

---

Gemeente Zoetermeer © maart 2002

Laatste wijziging: 7 maart 2002 (13:00)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie