Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda 2010 provincie Utrecht

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

2. Agenda 2010 provincie Utrecht
3. Vernieuwde raadzaal in gebruik
zouden worden was niet voorzien.
Agenda 2010 provincie Utrecht

Het provinciaal bestuur wil duidelijker als een verbindende en presterende organisatie naar buiten treden. Om dit gestalte te geven heeft men in overleg met vertegenwoordigers van gemeenten, organisaties en instellingen een aantal sleutelprojecten naar voren geschoven waarvan er inmiddels acht zijn uit gekozen om ter hand te worden genomen. Het is de bedoeling dat provinciale staten op 8 april aanstaande een beslissing nemen over 10 projecten die op de agenda 2010 komen te staan.

De individuele burgers worden gevraagd hun mening te geven door een voorkeur uit te spreken. Om dit te kunnen doen surft men naar www.agenda2010.nl om daar een top-3 score op te geven. Tevens vindt men er meer informatie over het hele plan.
Voor belangstellenden is een folder beschikbaar bij de provincie maar ook in het Stadhuis te Vianen, bureau voorlichting, telefoon 0347 369360. E-mail (voorl@vianen.gemnet.nl)

terug naar de inhoud

www.agenda2010.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie