Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Project tegen foutparkeren binnenstad wordt voortgezet

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leeuwarden

Project tegen foutparkeren binnenstad wordt voortgezet

Het experiment Versterkte handhaving in het kernwinkelgebied wordt voortgezet. Dat hebben burgemeester en wethouders besloten. Het doel van dit project is het foutparkeren in de binnenstad en het negeren van inrijverboden in het centrum-winkelgebied tegen te gaan. Sinds een half jaar is de parkeergarage Zaailand gedurende de weekends ook s nachts geopend waardoor het uitgaanspubliek de voertuigen overdekt kan parkeren. Tegelijkertijd voert de politie een streng verbaliseringsbeleid uit tegen foutparkeerders. Ook is een camera op de Wirdumerpoortsdwinger in gebruik genomen om overtredingen van het inrijverbod te registreren. Gelet op de resultaten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie