Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 07-03-2002

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 7-03-2002 Persbericht district Maasland

VALS BANKBILJET OSS

Bij het opmaken van de kas, bleek een bedrijf aan de Vierhoeksingel te Oss een vals bankbiljet van 10 te hebben ontvangen. Niet duidelijk wanneer het biljet in ontvangst is genomen.

INBRAAK AUTO OSS

Uit een geparkeerde auto aan de Raadhuislaan te Oss is op 6 maart 2002 een navigatiesysteem ontvreemd. De daders vernielden een raam.

VERKEERSCONTROLE HEESCH

Tijdens een verkeerscontrole op de Cereslaan te Heesch op 6 maart 2002 omstreeks 20.45 uur zijn 23 bestuurders bekeurd. 7 bestuurders kregen een proces-verbaal omdat ze geen verlichting voerden en 6 bestuurders omdat ze geen autogordel droegen. Voorts werd voor diverse andere overtredingen bekeurd.

VERDACHTE DIEFSTAL AANGEHOUDEN HEESWIJK-DINTHER

Een 19 jarige man uit Schijndel is op 7 maart 2002 aangehouden ivm diefstal van een portemonnee met ongeveer 70 uit een woning aan de Vullingsweg te Heeswijk-Dinther.

RIJDEN ONDER INVLOED OSS

Een 38 jarige vrouw zonder vaste woon- en verblijfplaats is op 6 maart 2002 aangehouden ivm rijden onder invloed. De vrouw veroorzaakte op de Molenstraat te Oss bijna een aanrijding. Tevens bleek dat de auto kort daarvoor op de Singel 1940 - 1945 te Oss was ontvreemd. Van de vrouw is een bloedproef genomen.

INBRAAK AUTO OSS

Uit een geparkeerde auto aan de PC Hooftstraat te Oss is in de nacht van 6 op 7 maart 2002 de autoradiocassettespeler weggenomen. De daders vernielden een portierraam.

RAMKRAAK OSS

Op 7 maart 2022 omstreeks 01.50 uur vond een ramkraak plaats in een winkel aan de Wolfskooi te Oss. De daders ramden een puiraam en namen een nog onbekende hoeveelheid rookwaar mee.

DIEFSTAL KOFFIEZETAPPARATEN HEESCH

Uit een geparkeerde vrachtwagen aan de Rijksweg A50 te Heesch zijn in de nacht van 6 op 7 maart 2002 in totaal 32 koffiezetapparaten weggenomen. De daders forceerden het slot van de oplegger.

DIEFSTAL BROMFIETS OSS

Vanaf de Bergkristal te Oss is op 6 maart 2002 een rode Puch Maxi, verz.pl. BGV-681 ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie