Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 07-03-2002

Datum nieuwsfeit: 07-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 7-03-2002 2e Persbericht van donderdag 7 maart 2002

Politieberichten

Eindhoven: Aanrijding met gewonde
Donderdagmorgen rond 9.15 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Beemdstraat Hurksestraat een 38-jarige motorrijder uit Eindhoven gewond. Hij reed over de Beemdstraat richting genoemde kruising. Op de kruising kreeg hij geen voorrang van de van links, over de Hurksestraat komende 65-jarige automobilist uit Best. Een aanrijding was het gevolg. De motorrijder klaagde over pijn aan zijn hoofd. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het MMC te Veldhoven.

Eindhoven: Hennepkwekerij
Donderdagmorgen rond 12.00 uur is in een woning aan de Dahliastraat de 55-jarige be-woonster aangehouden. De politie trof bij onderzoek een hennepkwekerij in de slaapkamer van de woning aan. De 192 hennepplanten en de daarbij behorende apparatuur zijn inbeslaggenomen en veilig gesteld. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Verdachte drugshandel aangehouden
Dinsdagmorgen rond 9.15 uur is op Schiphol een 26-jarige man zonder bekende woon en verblijfplaats aangehouden. De man stond gesignaleerd. Hij wordt verdacht van het verhan-delen van drugs in de gemeente Helmond, gepleegd in de periode liggende tussen begin 1997 en medio 1998. De verdachte is voorgeleid aan de Rechter Commissaris te s Hertogenbosch. Hij is voor nader onderzoek inbewaring gesteld.

Helmond: Inbraak in fietsenstalling
Tussen donderdagmorgen 0.30 en 5.30 uur is ingebroken in de fietsenstalling op het Stationsplein. De lichtkoepel op het dak is vernield. Uit de stalling verdween een bromfiets en ongeveer 300 Euros.

Helmond: Verdachte aangehouden
Donderdagmiddag rond 12.10 uur is op de Kasteel Traverse een 34-jarige man uit Helmond aangehouden. De man dronk daar bier uit een blikje op een plaats waar dat verboden is. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Donderdagmiddag rond 12.30 uur is op de Europaweg een 25-jarige Pool aangehouden. Hij had daar uit een winkel een paar sokken en scheerschuim, waarde 3.45, weggenomen zonder deze bij de kassa af te rekenen. De man is overgebracht naar het politiebureau. De verdachte kreeg een geldboete van 115 Euro opgelegd.

Helmond: Diefstal portemonnee
Donderdagmiddag rond 15.40 uur is een 52-jarige vrouw uit Helmond slachtoffer geworden van diefstal van haar portemonnee. Zij was aan het winkelen op de Veestraat. Toen zij wilde afrekenen zag ze dat de portemonnee niet meer in haar tas zat. In de portemonnee zaten enkele pasjes, identiteitspapieren en ongeveer 45 Euro.

Helmond: Autogordelcontrole
Donderdag tussen 10.30 en 12.00 uur is op het Oostende een autogordelcontrole gehouden. 16 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel. 1 be-stuurder kreeg een proces-verbaal voor het negeren van het roodlicht.

Lieshout: Roodlichtcontrole
Donderdagmorgen is op de Provincialeweg een roodlichtcontrole gehouden. Zeven automo-bilisten kregen een proces-verbaal voor het negeren van het roodlicht.

Veldhoven: Inbraak in een bedrijf
Tussen woensdagavond 19.40 en donderdagmorgen 7.20 uur is ingebroken in een bedrijf op De Run. Een ruit van het pand is vernield. Uit het pand is een computer met toebehoren gestolen.

Budel: Snelheidscontrole
Donderdag tussen 9.20 en 12.00 uur is op de Midbuulweg een snelheidscontrole gehouden. 463 voertuigen zijn gecontroleerd. 140 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 95 km/u.

Deurne: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Donderdagmiddag om 12.50 uur is op de Zeilbergsestraat een 53-jarige vrouw uit Deurne aangehouden. Zij nam daar twee blikjes bier uit een winkel weg, zonder deze bij de kassa af te rekenen. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie