Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HCB Culinair Portugal

Datum nieuwsfeit: 08-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Productschap Margarine, Vetten en Oliën
Zoek soortgelijke berichten

Productschap Margarine, Vetten en Oliën


Handelscontactbijeenkomsten Ministerie LNV

Het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij (LNV), directie Industrie en Handel, organiseert regelmatig - en in veel gevallen in samenwerking met landbouwraden of -attachés en externe bureaus - handelsmissies (HMs), handelscontactbijeenkomsten (HCBs) en collectieve inzendingen naar agrarische beurzen (CIs) in het buitenland. Voorwaarde voor het doorgaan van deze activiteiten is voldoende respons vanuit het Nederlandse bedrijfsleven.

4 5 juni HCB Culinair Portugal

In een hotel in Lissabon resp. Oporto geven s ochtends enkele sprekers uitleg over de Portugese markt. s Middags is er een matchmaking-programma met Portugese afnemers en krijgen de deelnemers de gelegenheid in een display hun producten te presenteren. Een Nederlandse kok zal zorgen voor een culinair tintje. Deelnemers aan de HCB krijgen de mogelijkheid bij het bureau van de Landbouwraad in Lissabon aan te geven met welke potentiële afnemers men een afspraak zou willen hebben. De landbouwraad zal dan bemiddelen en alle mogelijke moeite doen het contact te leggen. Zon 750 Portugese importeurs, distributeurs en inkopers van hotels, catering, traiteurs, supermarktketens en levensmiddelengroothandels zullen actief worden uitgenodigd.

De inschrijfkosten bedragen 350,- voor beide dagen en 230,- voor één dag (excl. reis- en verblijfskosten en kosten voor het huren van koel- of vriesmeubilair). Voor nadere informatie over deze exportmissie kan men zich wenden tot Phaff Export Marketing B.V., Iris Deckers, tel. 0321-387978, e-mail (pem@phaff.com). Aanmelden tot 1 april.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie