Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 08-03-2002

Datum nieuwsfeit: 08-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 8-03-2002 Mediaberichten 8 maart (11.15 uur)

Venlo man aangehouden met vals paspoort

VENLO De politie heeft donderdagmiddag een 34-jarige man uit Bulgarije aangehouden die zich bij de belastingdienst legitimeerde met een vals Grieks paspoort. De belastingambtenaar vertrouwde het reisdocument niet en waarschuwde de politie. De man bekende het valse paspoort te gebruiken om in Nederland te kunnen werken. Later kwamen vrienden met zijn Bulgaarse paspoort en is de man, nadat er proces-verbaal is opgemaakt, overgedragen aan d vreemdelingenpolitie. De man meldde zich bij de belastingdienst voor het aanvragen van een Sofinummer. Het valse paspoort is in beslag genomen.

Gennep 63 bekeuringen bij snelheidscontrole

GENNEP Bij een radarsnelheidscontrole op de Nijmeegseweg heeft de politie donderdagmiddag 63 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u/. De hoogste snelheid van de 432 voorbijgangers was 78 km/u. Dat kost een bekeuring van 115 euro.

Gennep 12 bekeuringen bij gordelcontrole

GENNEP Bij controles op het gebruik van de autogordel heeft de politie donderdag 12 automobilisten bekeurd die de gordel niet gebruikten. Dat leverde hen ieder een bekeuring op van 40 euro.

Ospel 64 bekeuringen bij snelheidscontrole

OSPEL Bij een radarsnelheidscontrole op de Onze Lieve Vrouwenstraat heeft de politie donderdagmiddag 64 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u/. De hoogste snelheid van de 850 voorbijgangers was 75 km/u. Dat kost een bekeuring van 92 euro.

Venlo mishandeling

VENLO Een 17-jarige jongeman uit Steenbergen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een gebroken neus en een hoofdwond opgelopen nadat hij door een onbekende man was geslagen. De man was met enkele vrienden uit geweest en kwam in de buurt van de Jodenstraat een groep van zon 8 mensen tegen. Wat er daarbij precies is voorgevallen is onduidelijk maar het slachtoffer is vervolgens door zeker een persoon uit die groep mishandeld. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie