Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom 08-03-2002

Datum nieuwsfeit: 08-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-03-2002 Persbrichten district Lekstroom, 10.10 uur

Klappen na aanrijding

SCHALKWIJK Donderdagmorgen kreeg de politie een melding dat twee automobilisten onenigheid hadden naar aanleiding van een aanrijding.

Omstreeks 08.45 uur trof de politie op de Lekdijk twee mannen aan. Een van de mannen 43 jaar oud en afkomstig uit Wijk Bij Duurstede- had een bebloed gezicht. De man verklaarde dat hij door de andere bestuurder een 36-jarige man uit Wijk Bij Duurstede in zijn gezicht geslagen was.

Aanleiding voor de ruzie was dat de 36-jarige bestuurder op de Lekdijk de 43-jarige man wilde inhalen. Op dat moment stuurde de 43-jarige man opzettelijk naar links waardoor de 36-jarige bestuurder vol in de remmen moest om niet van de dijk af te rijden.

De 43-jarige man vond dat de 36-jarige man verkeersgevaarlijk had gereden. Beide bestuurders stopten en spraken elkaar aan op hen rijgedrag. Hierbij sloeg de 36-jarige man de 43-jarige bestuurder op zijn gezicht.

Winkeldief aangehouden

NIEUWEGEIN Donderdagmiddag 7 maart werd bij een winkel in Galecop een winkeldief aangehouden voor het stelen van een aantal levensmiddelen.

Omstreeks 16.15 uur ontdekte het winkelpersoneel dat een vrouw een aantal goederen in haar jas verstopte en zonder af te rekenen de winkel wilde verlaten. De vrouw 23-jaar oud en afkomstig uit Oosterhout- werd staande gehouden en overgedragen aan de politie.

Uit onderzoek bleek dat de vrouw was weggelopen uit een inrichting in Oosterhout. Later op de dag werd de vrouw teruggebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie