Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoud eerste nummer Paard & Rijtuig van dit jaar

Datum nieuwsfeit: 08-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland
Zoek soortgelijke berichten

Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Paard & Rijtuig biedt weer een vers pak leesvoer!

08/03/2002

Overpelt, 8 maart 2002
Het eerste Paard & Rijtuig nummer van dit jaar opent met een reeks vragen aan personen die vanuit een verschillende hoek bij het aangespannen rijden betrokken zijn: menners, grooms, officials, enz...

Onder de rubriek "Kort ingespannen" leest u vier pagina's mennersnieuws uit alle regio's. Verder volgt in dit nummer een complete reportage met veel achtergrondinformatie en unieke foto's van de FEI World Cup waarvan een manche in Mechelen werd gereden. In de vaste rubriek "Koets in een kader" worden de tweewielers in België verder behandeld.
Het was in Wortegem-Petegem feest voor de Belgische menners. Ook daarvan brengen wij u een uitgebreide reportage met prachtige foto's. Ook in ditzelfde nummer vindt u een reportage van de indoor-ervaringen van het team Schrijvers-Aerts. Paard & Rijtuig ging tussendoor nog op bezoek bij Haflingermenner Armand De Paepe voor een interview. Samen met nog andere, korte maar even boeiende artikels biedt dit nummer van Paard & Rijtuig u weer een gezonde brok krachtig leesvoer in afwachting van het nieuwe menseizoen.

``Paard & Rijtuig Magazine wordt uitsluitend via abonnement verdeeld. Een jaarabonnement op dit tweemaandelijkse tijdschrift kost 30 euro voor abonnees in België en 35 euro voor abonnees elders in Europa. Uw jaarabonnement begint automatisch te lopen vanaf ontvangst van uw betaling op één van ondervermelde rekeningen.
U kunt vanuit Nederland losse nummers bestellen door overmaking van 6,00 euro op bankrek. nr. 64.2065 934 bij Fortis Bank Maastricht. Voor België: 5,00 euro per los nummer, te storten op bankrek. nr. 850-8148254-58.

Meer info te verkrijgen bij:
Paard & Rijtuig Magazine
Leopoldlaan 1,
B-3900 Overpelt
België

Tel. +32 (0)11/66 41 04
Fax +32 (0)11/64 53 73
E-mail:

(paardrijtuig@pi.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie