Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitspraak ombudscommissie Deventer

Datum nieuwsfeit: 08-03-2002
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Deventer

Uitspraak ombudscommissie

De onafhankelijke klachteninstantie van de gemeente, de Deventer Ombudscommissie, heeft een klacht behandeld over het zoekraken van een aanvraagformulier met bijlagen aangaande een bijdrage in het kader van het gemeentelijk armoedebestrijdingsbeleid. Geklaagd is verder over de onduidelijke procedure en over het uitblijven van informatie betreffende de vraag of het formulier al dan niet door de gemeente was ontvangen.

De Ombudscommissie overwoog allereerst dat zij ingevolge artikel 17, lid 2, van de Verordening Klachtenregeling gemeente Deventer het oordeel dient uit te spreken of gedragingen van ambtenaren, organen dan wel bestuurders van de gemeente ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie