Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 08-03-2002

Datum nieuwsfeit: 08-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 8-03-2002 Mediaberichten 8 maart (15.30 uur)

Weert vernieling verkeersbord

WEERT De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 21-jarige man uit Weert aangehouden die op de Eindhovenseweg met een verkeersbord en de daarbij behorende paal onder zn arm liep. De man bleek behoorlijk onder invloed. Hij is aangehouden waarbij bleek dat hij in het bezit was van een busje traangas. De man is verhoord en in de loop van de dag weer in vrijheid gesteld. Hij zal zich op 3 juni voor de rechter moeten verantwoorden.

Reuver 16 bekeuringen bij snelheidscontrole

REUVER Bij een radarsnelheidscontrole op de Kesselseweg heeft de politie vrijdagmorgen 16 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 104 voorbijgangers was 82 km/u. Goed voor een bekeuring van 187 euro.

Swalmen 31 bekeuringen bij snelheidscontrole

SWALMEN - Bij een radarsnelheidscontrole op de Bosstraat heeft de politie vrijdagmorgen 31 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 102 voorbijgangers was 68 km/u. Goed voor een bekeuring van 63 euro.

Roermond 67 bekeuringen bij snelheidscontrole

ROERMOND - Bij een radarsnelheidscontrole op de Oranjelaan heeft de politie vrijdagmorgen 67 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 3564 voorbijgangers was 77 km/u. Goed voor een bekeuring van 115 euro.

Ysselsteyn 144 bekeuringen bij snelheidscontrole

YSSELSTEYN - Bij een radarsnelheidscontrole op de Puttenweg heeft de politie vrijdag rond de middag 144 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid van de 1510 voorbijgangers was 120 km/u. Goed voor een bekeuring van 216 euro

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie