Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 08-03-2002

Datum nieuwsfeit: 08-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 8-03-2002 Persbericht district Maasland

JOY-RIDING

De politie heeft donderdagavond op de Boterstraat in Oss een 19-jarige jongeman uit die plaats aangehouden. De Ossenaar werd bekeurd omdat hij bestuurder was van een personen-auto, terwijl hij geen rijbewijs had. Verder bleek dat de jongeman met de auto van zijn moe-der aan de haal was, dus joy-riding pleegde. De auto werd in beslaggenomen. Na verhoor is de Ossenaar weer in vrijheid gesteld.

ONDER INVLOED

Op de Vlasakkers in Oss is afgelopen nacht een 36-jarige autobesturuder uit Oss aangehou-den omdat hij onder invloed reed. De man kreeg een rijverbod van een uur en een boete van 190 euro.

UITGEBRANDE AUTO BLEEK GESTOLEN

In de nacht van donderdag op vrijdag is op de Dijkstoel in Oss een auto uitgebrand. Nadat de brand was geblust en na onderzoek van de politie bleek dat het voertuig als gestolen stond gesignaleerd. Tevens voerde de auto, die geheel uitbrandde, valse kentekenplaten. De platen waren enkele dagen geleden gestolen, de auto werd begin van deze maand in Oss ontvreemd.

AANHANGER WEG

Op een bedrijventerrein aan de Nobisweg in Heeswijk-Dinther is afgelopen nacht een aan-hangwagen gestolen. Het voertuig was geladen met een hoeveelheid bouwmaterialen, onder andere dakleer. De waarde is niet bekend.

TRACTOR GEKANTELD

Op de Valkseweg in Lith brak vanmiddag een beugel af van een reservoir achter op een tractor, die gekanteld was. Vanuit het reservoir was een klein aantal liters vloeistof in de berm gelopen. De vloeistof betrof een groeimiddel met onkruidverdelger. De brandweer heeft de grond deels afgegraven en meegenomen ter vernietiging. Ook de afdeling milieuza-ken van de gemeente was ter plaatse. Het waterschap is in kennis gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie