Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 08-03-2002

Datum nieuwsfeit: 08-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 8-03-2002 2e Persbericht 8 maart 2002

Helmond: Brand
Vrijdagmiddag rond 12.00 uur brak brand uit in twee garageboxen aan het Tiendplein in Helmond. De brandweer heeft het vuur bestreden.De politie vermoedt dat brandstichting de oorzaak is van de brand. De afgelopen twee maanden zijn er al 8 boxen door brand verwoest. Over twee weken wordt begonnen met de sloop van de boxen.

Heeze: Nog meer vogels weg
In het eerste persbericht van vandaag staat de diefstal van enkele vogels in Heeze. Later op de dag werd nog een aangifte van diefstal van vogels opgenomen. Deze diefstal gebeurde in dezelfde nacht en in dezelfde straat. Hier verdwenen 9 gele kanaries, 3 bonte kanaries, 2 oranje wevers, 2 sijzen, 1 blauwe fazant en 9 zebravinken uit een volière die in de achtertuin staat. De waarde ligt rond de 300,=.

Deurne: Inbraak in schuur
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een schuur bij een woning aan de Berktsedijk. De toegangsdeur is opengebroken en uit de schuur is een elektrische boormachine meegenomen.

Nuenen: Auto gestolen
Donderdagavond tussen 20.00 en 21.15 uur is vanaf de Sportlaan een rode Opel Kadett met het kenteken XT-36-TX gestolen.

Nuenen: Insluiping
Donderdagavond rond 21.30 uur heeft een nog onbekende man kans gezien een woning binnen te sluipen aan de Molvense Erven. Een van de bewoners was boven aan het werk. De achterdeur was niet afgesloten. In korte tijd heeft de insluiper kans gezien 120 euro uit een portemonnee te stelen.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Vrijdag tussen 9.45 en 12.00 uur is op De Run 6800 een snelheidscontrole gehouden. Van de 438 voertuigen die gecontroleerd werden reden er 112 te hard. De snelste reed 93 km/u terwijl 50 toegestaan is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie