Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veel nieuwe deelnemers op PA-markt Houten

Datum nieuwsfeit: 09-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Digitale Gemeente Houten

Veel nieuwe deelnemers op PA-markt

maandag 4 maart 2002 - Bron: Eureka Events

HOUTEN De jaarlijkse PA-markt, welke op 9 maart aanstaande wordt gehouden, heeft deze keer veel meer nieuwe deelnemers op de beurs staan. Uiteraard zijn er ook de vertrouwde namen van de deelnemers die al vaker hebben meegedaan. Opvallend is zelfs een Belgische deelname.

Voor deze beurs worden 1500 bezoekers verwacht, zeker nu de beurs maar één dag is. In het Euretco Expo Center in Houten zijn op 9 maart 60 stands ingericht door zon 50 bedrijven uit de professionele geluid- en lichtbranche uit heel Nederland. Met name de verhuurbedrijven die pas weer nieuw materiaal hebben aangeschaft, verkopen hier hun overtollige materiaal. Maar ook de importeurs en distributeurs die met restpartijen zitten, maken graag gebruik van de geboden mogelijkheden. Voor de bezoekers is er dan ook een goede keuze te maken uit de enorme berg occassion materiaal die er aangeboden wordt. Van eenvoudige microfoonmixer tot complete studiotafels en van monitorluidspreker tot en met complete PA-sets. Maar ook de discotheek- en theaterverlichting wordt niet overgeslagen.

Op de website, www.pa-markt.nl die vanaf september 2001 weer operationeel is, zijn inmiddels meer dan 9000 bezoekers geweest. Op de website zijn alle deelnemers al vermeld en ook kan daar een kortingscoupon worden geprint.

De PA-markt is open van 10.00 - 18.00 uur en de entree is 7,00. Kinderen tot 12 jaar mogen voor 4,00 naar binnen, mits onder begeleiding van een ouder.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2002 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie