Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen 10-03-2002

Datum nieuwsfeit: 10-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-03-2002 Persberichten district Rijn & Venen

Auto in water geduwd

WOERDEN In de nacht van vrijdag 8 maart op zaterdag 9 maart zagen getuigen rond 00.45 uur een groep jongens aan de Oostsingel de auto van een 38-jarige vrouw uit Woerden het water induwen. De eigenaresse had de auto s middags ongedeerd aan de Oostsingel geparkeerd.

De auto die volledig onder water stond moest uit het water worden getakeld. Een buurtonderzoek heeft niet tot de identiteit van de jongens geleid. Getuigen die iets verdachts hebben gezien wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen via telefoonnummer 0900 8844.

Brandende auto gedeeltelijk te water

LOENERSLOOT Zaterdagavond rond 23.20 uur werd de politie verzocht naar de Westkanaaldijk ter hoogte van de Slotlaan te gaan omdat een auto brandend met de voorwielen over de rand van het Amsterdam Rijnkanaal hing.

Toen de politie ter plaatse kwam was de brandweer al bezig de brand te blussen, maar die kon niet voorkomen dat het voertuig geheel uitbrandde. De eigenaar c.q. bestuurder van de auto is niet in de omgeving aangetroffen. De auto beschikte niet over een kenteken. De politie onderzoekt het incident.

Aanrijding met vluchtheuvel

BREUKELEN Zaterdagavond rond 22.45 is de bestuurster van een personenauto aan de Straatweg tegen een vluchtheuvel aangereden. De bestuurster, een 74-jarige vrouw uit Vreeland, raakte allereerst de vluchtheuvel met de linkerzijde van haar voertuig en vervolgens twee paaltjes.

De oorzaak van het ongeval is nog bekend. De vrouw liep bij het ongeval geen verwondingen op.

Snelheidscontrole

LOENEN AAN DE VECHT De politie controleerde zaterdagmiddag van 14.30 uur tot 16.30 uur aan de Provincialeweg N201 de snelheid van 1522 voertuigen. 42 Personen reden sneller dan de maximaal toegestane snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 114 km/u.

Glaasje teveel op
BREUKELEN De politie heeft zondagmorgen rond 02.20 uur een 48-jarige automobilist uit Breukelen aan de Schepersweg betrapt op het rijden onder invloed.

Uit een eerste blaastest bleek dat de man teveel alcohol gedronken had. De man werd meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat hij een alcoholpromillage van 1,1 in zijn lichaam had. De man moet zich voor de rechter verantwoorden voor zijn gedrag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie