Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 10-03-2002

Datum nieuwsfeit: 10-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Heerlen 10-03-2002 Persberichten District Sittard
Persberichten

Heerlen

Geleen; gewapende overval op Chinees restaurant

Twee tot nu toe onbekende daders hebben vrijdag 8 maart omstreeks 22.00 uur een gewapende overval gepleegd op een Chinees restaurant aan de Rijksweg-Noord in Geleen.
Onder bedreiging van een vuurwapen, dat een van de overvallers op het hoofd van een van de personeelsleden gericht hield, eiste hij geld. Nadat deze dader een beurs met daarin de dagopbrengst had buitgemaakt, vluchtte hij samen met zijn compagnon die buiten op de uitkijk stond. Op het moment van de overval waren er geen bezoekers in het restaurant.
Het signalement van de man die op de uitkijk stond luidt: Blanke man, tussen de 20 en 25 jaar, lengte 1,80 mtr, normaal postuur, had lang zwart haar in een paardestaart. Hij droeg een korte jas voorzien van een blokkenmotief in verschillende kleuren. De politie vraagt getuigen zich te melden (0900-8844)

Sittard, etalagekraak

Een onbekende man heeft zaterdagmorgen omstreeks 06.00 uur uit een etalage van een winkel aan de Paardestraat in Sittard meerdere brillen gestolen.
De dader die zich op een bromfiets verplaatste vernielde met een steen de etalageruit, waarna hij de brillen uit de etalage weggriste. Een getuige heeft de dader op een bromfiets zien wegrijden.

Bert Boosten
Communicatie en persvoorlichting
Tel 045 - 4003050

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie