Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BoekBank sluit licentie met Esk de Boekhouder

Datum nieuwsfeit: 10-03-2002
Bron: 7x24.nl
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Ingezonden persbericht

BoekBank sluit licentie met Esk de Boekhouder

Gratis boekhoudsoftware en maatrapportages voor MKB

AMSTERDAM, 20020310 -- Het Amsterdamse BoekBank heeft aan Esk de Boekhouder uit Utrecht een licentie verstrekt voor haar software voor boekhouden op internet (7x24.nl) en maandelijkse maatrapporten voor bedrijven (bedrijfsrapport.nl). Met de licentie mag Esk de Boekhouder de software gratis verstrekken aan bedrijven uit het MKB.

Esk de Boekhouder heeft over belangstelling niet te klagen: bedrijven komen af op het feit dat de software gratis is (een vergelijkbaar boekhoudpakket van een bekende Nederlandse producent kost 4.500,-), maar men blijkt vooral grote belangstelling te hebben voor de maandelijkse rapporten op maat. Ondernemers uit het MKB zijn zeer ontevreden over hun accountants die alleen ver na afloop van een boekjaar het zogenaamde Jaarrapport leveren. Hier hebben zij niets aan voor de bedrijfsvoering. Met bedrijfsrapport.nl krijgen deze ondernemers voortaan elke maand een 20-tal rapporten op maat, waarmee zij hun bedrijf kunnen besturen. De accountant kan elk rapport van zijn commentaar voorzien, en wordt zo weer de deskundige gesprekspartner voor de eenzame ondernemer.

Jeroen van Rossum van Esk de Boekhouder: "Binnen een uur nadat ik deze licentie had genomen, had ik al mijn eerste nieuwe klant!"

Extra: de MKB-er die van deze gratis software gebruik maakt krijgt tevens een bedrijfsmodel via internet beschikbaar. Hiermee kan hij zijn beleidsplannen laten doorrekenen. Andere inkoop- of verkoopprijzen, een nieuwe machine of uitbreiding van het personeel? Geef de nieuwe gegevens aan het bedrijfsmodel en men krijgt de nieuwe prognoses te zien.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie