Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tango en Argentijnse canciones in Buiksloterkerk, Amsterdam Nrd

Datum nieuwsfeit: 10-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stadsdeel Amsterdam-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Stadsdeel Amsterdam-Noord


* Tango en Argentijnse canciones

28/2/2002 - Tango en Argentijnse canciones
La Flor Azul 10 maart in de Buiksloterkerk

Zondagmiddag 10 maart om 16.00 uur treedt La Flor Azul op in de Buiksloterkerk. Met een repertoire van Argentijnse en andere Latijns-Amerikaanse liederen. La Flor Azul liet zich al regelmatig horen op festivals als Oerol, de Parade en Festival Mundial.

Tien jaar ervaring en gedreven passie voor de tango en de Argentijnse cancion, zorgen ervoor dat deze Nederlandse groep honderd procent authentiek Argentijns klinkt! Als je de muziek van La Flor Azul hoort, waan je je in Argentinië. Je hoort het aan het sfeervolle samenspel van akoestische gitaren, accordeon, cello en contrabas. En aan zangeres Sandra Coelers, die warm en loepzuiver de traditioneel klinkende liederen zingt in perfect Spaans, schreef De Gelderlander.

Toch zijn de groepsleden Hollandse zonen en dochters, maar in hun harten bonkt een ongekende geestdrift voor de tango en Argentijnse canciones. In Ballena de mi corazon (Walvis van mijn hart) vertelt La Flor Azul in poëtische en meeslepende liedjes over de zee en de liefde. Sandra Coeler mag trots zijn op haar Spaanstalige liedjes met Zuid-Amerikaanse inslag. Die overtuigden de hele voorstelling, vond het Brabants Dagblad.

Zaal open 15.30 uur. Einde c.a. 17.45. Entree concert 8 euro reductie 6 euro. Kinderen tot en met 14 jaar gratis.

De Buiksloterkerk ligt tussen de Buiksloterdijk en de Schepenlaan aan de zoom van de Banne.

Bus: connexxion lijnen 171 en 172. halte Schepenlaan. GVB lijn 34 halte Barkpad en Lijn 38 halte Floraweg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie