Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieuterrein Achtkarspelen zaterdag weer open

Datum nieuwsfeit: 10-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Achtkarspelen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Achtkarspelen


Nieuwsberichten

04-03-2002
Milieuterrein zaterdag weer open

Vanaf zaterdag 10 maart is het milieuterrein 'Lutkepost' in Buitenpost ook op zaterdag weer open. U kunt er terecht van 9.00 tot 11.30 uur met grof vuil en tuinafval. Op werkdagen worden de deuren om 7.00 uur 's ochtends al geopend. Als u een hekel heeft aan wachten dan kunt u het beste zo vroeg mogelijk komen.
Bruikbare spullen kunt u kwijt in de container van het kringloopbedrijf. Overig grof vuil kan tot één kuub gratis gebracht worden, daarboven betaalt u het geldende storttarief.

Voor de verschillende fracties betaalt u het volgende per kuub:

Grof huishoudelijk afval: 16,50
Tuinafval: 9,50
Stobben: 21,--
Bouw- en sloopafval: 25,--
Vlakglas: 25,--
Dakbedekking: 42,50
Puin: 9,50
Autobanden (> 4 stuks): 1,20/stuk

U kunt uw grof vuil ook laten ophalen. Voor tuinafval is de eerste kuub gratis, voor elke volgende kuub of een deel daarvan 13,50. Voor het ophalen van het overig grof huishoudelijk afval (huisraad) 21,50/m3.

Klein chemisch afval, wit- en bruingoed en afgewerkte olie kunt gratis kwijt bij het kca-depot, Vaart 7 Buitenpost. Voor asbest kunt u daar ook terecht (tot 35 m2 gratis). Voor overige informatie over asbest: zie afvalkalender.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie