Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplan Bedrijvenpark Stadskanaal

Datum nieuwsfeit: 11-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Stadskanaal
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Stadskanaal

11-03-2002

Bestemmingsplan Bedrijvenpark Stadskanaal

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 25 februari 2002, bij besluit nr. R5937 het bestemmingsplan "Bedrijvenpark Stadskanaal" vastgesteld. Na behandeling van de zienswijzen is het ontwerp bestemmingsplan op een aantal punten gewijzigd. Het gaat om het volgende:

* Aan het bestemmingsplan is een nieuw akoestisch onderzoek toegevoegd, waarop de geluidszone rond het Bedrijvenpark is gebaseerd. Als gevolg hiervan is de omvang van de zone afgenomen.
* In de voorschriften is detailhandel in ter plaatse vervaardigde goederen nader aangeduid met de toevoeging: mits het detailhandelsdeel duidelijk ondergeschikt is aan de hoofdfunctie.
* De vrijstellingsbevoegdheid om de structuurbepalende rooilijn te overschrijden is eveneens van toepassing voor bedrijfswoningen.
* In de voorschriften (en aangegeven op kaart 4) is een mogelijkheid opgenomen, om middels vrijstelling perifere detailhandel met overwegend buitenopslag te kunnen toestaan.
* Aanwijzing gronden ex artikel 13, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, waarvan de verwerkelijking van het plan in de naaste toekomst nodig wordt geacht (perceel kadastraal bekend gemeente Onstwedde, sectie B, nummer 8715).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie