Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 11-03-2002

Datum nieuwsfeit: 11-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 11-03-2002
Persberichten districten Heerlen en Kerkrade (RKey; 13.00 u) Maandag, 11 maart 2002

Districten Heerlen en Kerkrade

Heerlen; proces-verbaal
De politie maakt proces-verbaal op tegen 28-jarige vrouw uit Duren (D), een 38-jarige vrouw uit Heerlen en tegen een 27-jarige vrouw zonder vaste woon/verblijfplaats. De politie verdenkt deze drie vrouwen van prostitutie (buiten de van gemeentewege daarvoor aangewezen en bestemde gebied / plek). De politie zag afgelopen zondag (op de Kloosterweg, Willemstraat en op de Sittarderweg in Heerlen) de contacten tussen de vrouwen en enkele mannen waarna men wegging, vermoedelijk ter uitvoering van de overeengekomen prestaties elders waarna alle verdachten werden aangehouden. Overigens maakt de politie ook tegen deze als klant verdachte mannen, een 53-jarige man uit Maastricht, een 33-jarige man uit Bergheim (D) en een 68-jarige man uit Heerlen proces-verbaal op.

Heerlen; ingebroken
Afgelopen zondag werden inbraken ontdekt in een reisbureau aan de Geleenstraat in Heerlen en in een woning aan de Thorbeckestraat in Heerlen. Het is nog niet duidelijk of / wat de onbrekers hebben gestolen in het reisbureau (dat wordt nog precies nagegaan). Bij de inbraak in de woning aan de Thorbeckestraat maakten de inbrekers een videorecorder buit. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in.

Nuth; lap-tops
Afgelopen nacht, zondag op maandagnacht is ingebroken in een kantoor aan de Handelsstraat in Nuth. Inbrekers zijn het kantoorgebouw middels verbreking van een raam binnengedrongen en hebben een viertal draagbare computers (lap-tops) gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Vijlen; aanrijding
Afgelopen zondagavond omstreeks 22.15 uur vond op de Vijlenberg in Vijlen (gemeente Vaals) een aanrijding plaats. Een 21-jarige bestuurster van een bromfiets uit Vaals botste met haar bromfiets tegen een auto, bestuurd door 18-jarige man uit Vijlen. Daarbij kwam de bromfietsbestuurster met haar bromfiets ten val en raakte gewond. Zij werd met een gebroken bovenbeen en met een gebroken sleutelbeen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis alwaar zij werd opgenomen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak en toedracht van de aanrijding.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie