Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 11-03-2002

Datum nieuwsfeit: 11-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 11-03-2002 Persbericht district De Leijgraaf

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR DRUGSHANDEL, Uden en Veghel

Door de politie de Leijgraaf is de afgelopen tijd een onderzoek gedaan naar de handel in drugs in Uden en Veghel. Naar aanleiding van dit onderzoek zijn afgelopen donderdag vier mannen aangehouden. De mannen in de leeftijd van 26 tot 42 jaar en afkomstig uit Uden en Veghel worden er van verdacht te hebben gehandeld in drugs. Bij hen werd cocaïne aange-troffen. Deze drugs zijn in beslag genomen. De jongste uit het gezelschap is na verhoor in de loop van het weekeind weer in vrijheid gesteld. De andere drie zullen voor de rechter-commissaris worden geleid.

VROUW AANGEHOUDEN, Zeeland

Zondagmiddag is een 22-jarige vrouw uit Uden aangehouden. Aan de Kerkstraat in Uden sloeg ze een 39-jarige man uit Boekel in het gezicht. De reden van de klap is nog niet duide-lijk. De vrouw is na verhoor heengezonden.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL VERKEERSBORD, Zeeland

Zondagmiddag zijn twee mannen, 24 en 25 jaar, uit Heino aangehouden. Het tweetal had op de Kerkstraat in Zeeland een verkeersbord weggehaald. Tegen de twee is proces-verbaal opgemaakt.

TE VEEL GEDRONKEN

Zondagavond is een 38-jarige man uit Uden bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats op de Koopmanstraat in Uden.

In de nacht van zondag op maandag is een 35-jarige man uit Veghel bekeurd. Ook hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 4 uur. De controle vond plaats op de Dr. Schaepmanlaan in Veghel.

MAN AANGEHOUDEN VOOR GEWELD, Zeeland

Zondagavond is een 36-jarige man uit Mill aangehouden. De man werd door twee politie-mensen betrapt toen hij stond te wild plassen. Op het moment dat hij werd aangesproken en hem gezegd werd dat hij een bekeuring kreeg wilde hij weg lopen. Een politieman probeerde de man tegen te houden. De man gaf daarop de politieman een kopstoot in het gezicht. Hier-op is de man aangehouden. Tijdens de overbrenging naar het politiebureau beledigde de man de politiemensen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, Zeeland

In de nacht van zondag op maandag is een 19-jarige jongen uit Huisseling aangehouden. De jongen beledigde twee politiemensen die over de Kerkstraat in Zeeland liepen. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

AUTO GESTOLEN, Uden

In de nacht van zondag op maandag is vanaf de Pastoor Spieringsstraat in Uden een witte Opel Kadett gestolen. Het kenteken van de auto is ZD-18-BH.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie