Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 11-03-2002

Datum nieuwsfeit: 11-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 11-03-2002
berichten van maandag

Martin Panman 0651611628

Inbraken

ROLDE- Aan de Carspellaan is vannacht in een bedrijfsauto ingebroken. De achterruit van de wagen is ingeslagen, waardoor de inbrekers diverse goederen, zoals een haakse slijper en een coupeerzaag buit konden maken. Van de inbrekers ontbreekt nog ieder spoor.

HOOGEVEEN- Aan de Roerdomplaan is er ingebroken in een personenauto van een 22 jarige vrouw uit Hoogeveen. Haar auto stond op een centrale parkeerplaats, waar waarschijnlijk tussen gistermiddag en vanmorgenvroeg moet ingebroken zijn. De deur is opengebroken met een breekvoorwerp. De inbreker heeft een Cd-speler buit kunnen maken. Proces-verbaal is opgemaakt.

ROLDE- Vannacht is er ingebroken in een personenauto aan de Volmachtenlaan. Het betreft hier de auto van een 25 jarige man uit Rolde. Uit de auto zijn onder andere een cd-speler en een versterker gestolen. De politie stelt een onderzoek in.

HOOGEVEEN- Van een 42 jarige man uit Hoogeveen zijn vannacht aan de Klaverkamp twee fietsen gestolen. Deze zijn ontvreemd uit het schuurtje van de man. Het slot van de schuur werd opengebroken. De politie zoekt nog naar de inbreker(s).

Auto totall loss

MEPPEL Op de Kruisstraat in Meppel reed een 33 jarige automobilist tegen een metalen plaat aan, die op een aanhangwagen lag. Terplaatse van het ongeval was men bezig met een verbouwing. De plaat was een stuk breder dan de aanhangwagen en stak gedeeltelijk over de rijbaan. De schade aan de auto was dermate groot dat deze totall loss was.

Potloodventer

EMMEN- Vanmorgen is door een 17 jarige jonge vrouw uit Gees bij het Noordbargerbos een potloodventer gesignaleerd. De jonge vrouw heeft hier aangifte van gedaan.

Ernstig ongeval Schoonebeek

In Schoonebeek gebeurde vanmiddag een ernstig ongeval. Gegevens daarover zijn nog niet bekend. Later vanavond zal daarvan een persbericht gemaakt worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie