Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mona introduceert vlaflip in modern jasje

Datum nieuwsfeit: 11-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT
21/02/2002

Mona introduceert vlaflip: lekkerder dan zelfgemaakt

Pure Hollandse Nostalgie in een modern jasje

Mona introduceert op 11 maart a.s. Vlaflip. Vlaflip is een heerlijk toetje dat bestaat uit een lekkere frisse yog-hurt, romige vanillevla en aardbeiensaus.

Vlaflip, wie kent het niet! Vlaflip is een leuk en lekker familietoetje dat vroeger zelf al thuis gemaakt werd. Mensen hebben echter steeds minder vrije tijd en daardoor is er een grote behoefte aan makkelijke kant-en-klare producten. Vlaflip is een leuk en verantwoord toetje voor zowel volwassenen als kinderen. Mona heeft alvast aan consumenten gevraagd wat zij van het nieuwe toetje vonden. Daarop gaven zij aan dat zij de Mona Vlaflip lekkerder vonden dan een 'zelfgemaakte' Vlaflip. Mona Vlaflip is dus niet alleen heel leuk om te eten, het is nu zelfs nog lekkerder dan vroeger!

Mona Vlaflip
Mona Vlaflip is een heerlijk verwentoetje dat gemaakt is van yoghurt, vanille vla en aardbeiensaus. Net als een zelf-gemaakte Vlaflip zijn de vanille vla en yoghurt in verticale lagen in een hoge beker geschonken met onder in een lekkere aardbeiensaus. Hierdoor kunnen toetjesliefhebbers zelf bepalen of ze het toetje laagje voor laagje of gewoon lekker door elkaar geroerd opeten. Iedereen heeft zijn eigen portie en daardoor is het eten van de Mona Vlaflip nog leuker en lekkerder. Vlaflip is dus een makkelijk en verantwoord toetje en kan prima na het avondeten of als tussen-doortje gegeten worden.

Consumentenadviesprijs:
Mona Vlaflip, vanillevla en yoghurt met aardbeiensaus, duo-portie 2 x 190 gram, 1,09

NB: Noot voor de redactie/

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie