Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Qwinstone lanceert Open Circuit TeleVision in beveiliging

Datum nieuwsfeit: 12-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Qwinstone lanceert Open Circuit TeleVision in beveiliging

AMSTERDAM, 20020311 -- Qwinstone Technologies introduceert op het Nationaal Security Evenement te Houten (12-14 maart 2002) met de Q400 Video Server een Open Circuit TeleVision (OCTV)-oplossing voor camerabeveiliging. OCTV combineert beveiligingscamera's, een video server (zoals de Q400 Video Server) en een TCP/IP-netwerk tot een oplossing voor camerabeveiliging van hoge kwaliteit. OCTV-oplossingen zijn met name geschikt om vanuit één centrale locatie (hoofdvestiging) meerdere decentrale locaties (winkelpanden, horecagelegenheden, bedrijfsterreinen) 'in het oog' te houden. OCTV-oplossingen benaderen de kwaliteit van de traditionele, maar kostbare, Closed Circuit TeleVision (CCTV)-oplossingen, die gebaseerd zijn op analoge ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie