Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 12-03-2002

Datum nieuwsfeit: 12-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 12-03-2002
Martin Panman 0651611628
Persberichten van maandag op dinsdag

Slachtoffer overleden

SCHOONEBEEK De bestuurder van de bromfiets die gisteren tegen een afslaande auto botste op de Europaweg in Schoonebeek is vannacht overleden in het academisch ziekenhuis in Groningen. De leeftijd van de jongeman was 16 jaar

Dodelijk ongeval Emmen

EMMEN Aanvulling op eerder persbericht. De bestuurders van de twee andere autos die bij het ongeval waren betrokken zijn een 44 jarige vrouw uit Klazienaveen. Zij bestuurde een Citroen personenauto, en reed tegen de linkerkant van de auto van het slachtoffer. Door de klap van de aanrijding schoof haar auto naar de andere weghelft. Daar werd zij aangereden door een 37 jarige automobilist uit Emmen.

Diefstal uit bedrijf

EMMEN In Emmen zijn maandagmiddag een laptop en een beamer uit een bedrijf gestolen. Getuigen zagen twee verdachten het pand aan de Noordbargerstraat uitlopen met deze spullen bij zich. Ze waren in de veronderstelling dat dit medewerkers of bezoekers.van het bedrijf waren. Pas toen de verdachten in een auto verdwenen kreeg men argwaan. Als signalement gaf men op ongeveer 1.80 lang getinte huidskleur en kort zwart haar.

Vernieling van Pinautomaat

HOOGEVEEN- Vannacht meldde een 28 jarige vrouw uit Hoogeveen een vernieling van een pinautomaat aan de van Echtenstraat. Een politiesurveillance ging er direct naar toe en trof daar drie verdachten aan. Het gaat hier om een 17 jarige jongen uit Hoogeveen en twee 20 jarige jongens uit Hoogeveen. Ze bekende een lichtbak boven de pinautomaat te hebben vernield en een plaat waarop Rabobank staat. Een procesverbaal is opgemaakt.

Alcomobilist

EMMEN- De politie kreeg gisteren aan het eind van de middag de melding dat een witte Duitse auto tegen een rode Opel Kadett was gereden. Deze auto stond geparkeerd op de Wilhelminastraat. De politie kon de 34 jarige bestuurster uit Drochtersen aanhouden. Zij verklaarde net onderweg te zijn naar het politiebureau. Op het bureau bleek dat de vrouw ook alcohol had gebruikt. Uit de ademanalyse bleek, dat de vrouw te veel gedronken had. Zij blies 350 ugl De vrouw kreeg een bekeuring.

ZUIDWOLDE- Gisteravond is er een 38 jarige automobilist aangehouden op de Hoofdstraat. Uit de blaastest bleek dat de man te veel gedronken had en moest hij mee naar het bureau voor een ademanalyse. De man blies 425 ugl. De man kreeg een dagvaarding en een rijverbod.

EMMEN- Vannacht is op de Kapitein Nemostraat in een personenauto een 56 jarige man uit Emmen aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man werd overgebracht naar het bureau. De ademanalyse wees uit op 620 ugl. Het rijbewijs werd ingevorderd en er is snelrecht toegepast.

Inbraak

HOOGEVEEN- Vannacht is er in drie caravans bij een bedrijfspand ingebroken aan de Edisonstraat. De inbrekers zijn aan de industriewegzijde over het hek geklommen, waar ze door een bewegingsmelder gedetecteerd zijn. Vervolgens zijn de inbrekers naar de zijkant van het bedrijfspand gelopen, waar in drie caravans is ingebroken. De deuren van de caravans zijn opengebroken, waaraan veel braakschade is. Van de inbrekers ontbreken nog ieder spoor. Er werd niets uit de caravans gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie