Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Smallingerland en Opsterland als Regio Drachten op Bedrijvencontactd..

Datum nieuwsfeit: 12-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Smallingerland
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Smallingerland

Smallingerland en Opsterland als Regio Drachten naar Bedrijvencontactdagen (07-03-2002)

Dinsdag 12 en woensdag 13 maart is het FEC in Leeuwarden het toneel van de Bedrijvencontactdagen voor Friesland 2002. De gemeenten Smallingerland en Opsterland presenteren zich op de contactdagen gezamenlijk onder de noemer 'Regio Drachten: het bereikbare hart van het Noorden'.
De nieuwe beurspresentatie staat op het Regio Drachten plein in de Saksenhal van het FEC. Niet alleen de gemeenten zijn onderdeel van het plein: veel bedrijven uit de regio maken deel uit van de regiopresentatie. Hun stands staan in de directe nabijheid van de nieuwe stand van de twee gemeenten.
Smallingerland en Opsterland presenteerden zich al vaker samen op de contactdagen met als onderwerp het gezamenlijk Bedrijvenpark Drachten Azeven. In deze nieuwe opzet is de presentatie breder van opzet. Dat past ook goed in de verdergaande regionale economische ontwikkeling binnen de A7 zone.
De 19e bedrijvencontactdagen zijn te bezoeken op dinsdag 12 maart van 12.00-22.00 uur en op woensdag 13 maart van 10.30-22.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie