Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie-avond vliegtuiglawaai Woensdrecht

Datum nieuwsfeit: 12-03-2002
Bron: Provincie Zeeland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Zeeland

Informatie-avond vliegtuiglawaai

Medewerkers van de vliegbasis Woensdrecht geven dinsdagavond, 12 maart, 20.00 uur, in de filmzaal van het provinciehuis in Middelburg, Abij 9, informatie over de vliegoefeningen in het Zeeuwse luchtruim. Achtergrondinformatie wordt verstrekt over de oefenvluchten van de Pilatus PC-7 en over de maatregelen die zijn getroffen om geluidsoverlast bij die vluchten zoveel mogelijk te voorkomen. Daartoe zijn onder meer aanwezig staf bevelhebber J.C.M. van Laarhoven en squadroncommandant J. van der Biezen.
De informatiebijeenkomst is een initiatief van het provinciaal bestuur van Zeeland en de vliegbasis Woensdrecht. Namens de provincie is gedeputeerde mr. drs. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie