Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Easybroker gaat van start

Datum nieuwsfeit: 12-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

EASYBROKER

Easybroker gaat van start - een nieuwe service....

Easybroker gaat van start - een nieuwe service die de aandelenhandel in Nederland voorgoed verandert

:: Service bepaalt nieuwe standaard voor retailmakelaardij wereldwijd en biedt efficiëntere, minder dure, institutionele order routing

Londen - Easybroker International (www.easybroker.com) gaat vandaag van start met het eerste handelssysteem waarmee kleine en middelgrote effectenmakelaars en Independent Financial Advisors (IFAs) in Nederland toegang kunnen krijgen tot 70 markten overal ter wereld vanuit één enkele elektronische account. De service biedt ook een particulier netwerk op een institutioneel platform aan voor fondsbeheerders, regionale makelaars die geen lid zijn, beroepsmakelaars, particuliere banken en centrale handelstafels.

De service richt zich met name op makelaars in Nederland die graag willen beleggen op buitenlandse aandelenmarkten, maar nog niet konden beschikken over een eenvoudige en financieel voordelige methode om dit te doen - tot nu.

Electronic Retail Access (ERA) service van Easybroker voor kleine en middelgrote makelaars en Independent Financial Advisors (IFAs) kan bereikt worden via de telefoon en het internet en biedt elektronische routing voor meer dan 70 markten. Door een aantal hulpmiddelen voor markt- en bedrijfsanalyse met een wereldwijde dekking, kunnen deze kleinere makelaars meer service verlenen aan hun klanten en effectiever 'concurreren' met grotere concurrenten en waarlijk alle beleggingsmogelijkheden wereldwijd ten volle benutten.

Easybroker start ook zijn Electronic Order Network (EON), een institutionele makelaarsservice voor fondsbeheerders, regionale makelaars die geen lid zijn, beroepsmakelaars, particuliere banken en centrale handelstafels via traditionele systemen die marktgegevens verzamelen zoals Bloomberg en SunGard Transactional Network.

Easybroker verwacht met zijn baanbrekende technologie niet alleen een grotere bereikbaarheid van de markt, maar ook meer manieren om orders uit te voeren die kosten- en tijdbesparend zijn. Via Straight Through Processing (STP) kan handel bijna op het moment zelf worden uitgevoerd op markten waar deze technologie aanwezig is.

De technologie die ten grondslag ligt aan Easybroker biedt volledige geheimhouding en is in overeenstemming met FSA-reglementen.

Savvas Liasis, medeoprichter en CEO van Easybroker, zei: 'Met Easybroker definiëren we een nieuwe standaard voor wereldwijde retailhandel in effecten door de mogelijkheden voor institutionele en kleinere professionele beleggers uit te breiden, zodat zij op iedere markt, op ieder moment via een scala aan middelen kunnen handelen. Omdat dat wat Easybroker aanbiedt zo complex is, duurde het bijna twee jaar voordat we deze dienst op de markt konden brengen, maar we zijn ervan overtuigd dat met onze variëteit aan platforms, kwalitatief goede partners en een uitstekende klantenservice, wij zeker zullen slagen'.

Easybroker zal zich aanvankelijk richten op bepaalde gebieden in Europa en het Midden Oosten.

Over Easybroker

Easybroker (www.easybroker.com) biedt elektronische order routing en marktinformatie aan over meer dan 70 markten wereldwijd. Dit is een revolutionaire service voor kleine tot middelgrote makelaars en instellingen wereldwijd en kan alle financiële instellingen tijd en geld besparen. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Londen; de onderneming wordt particulier gefinancierd door een consortium van vermogende beleggers.

Contactpersonen: Damon Crane of Bridget Fishleigh op 01273-624071 (07944-400856 of 07946 342903), (dcrane@nomadcomms.com).

12 mrt 02 08:55

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie